Начало: 24 юни, събота възможност за пробен урок
График: всяка събота от 11:00 до 14:00 ч., само на 15.07. се комбинират две занятия от 11:00 до 17:00 ч.
Цена: 200.00 лева
Каним те на вдъхновяващо лятно приключение, чрез което ще се впуснеш в дълбините на актьорското майсторство.
Каним те на едно незаменимо себеопознаване чрез игри и техники. Това ще ти даде тласък да се превъплащаваш в образи, които дори не подозираш, че живеят в теб.
През първия месец ще се фокусираме върху театъра, като първоизточник на актьорската игра, а през втория месец ще работим монолози и откъси от филми пред камера.
Втората част ще бъде съвместно упражнение с групата ни по видеозаснемане, така че ще намериш хора със сходни интереси, с които да творите заедно.
Курсът ще ти даде похвати за изграждане на персонажи в театъра и киното, ще те научи да твориш с доверие и синергия в екип, както и да канализираш емоциите си осъзнато.
Тези занятия са подходящи за теб, ако търсиш креативно хоби или искаш да се потопиш в магията на актьорската професия.
Свържи се с нас на: 0887 122827 или на office@saetacademy.com
Ще работиш със Софи Шушкова. Софи е актриса и режисьор с богат опит в театъра и международното кино. Като педагог тя помага на начинаещите актьори да създадат въображаеми светове и персонажи в безопасна среда, където могат да изследват себе си и да надникнат в своето подсъзнанието.
В този курс ще можеш да опознаеш и приемеш различните си лица и креативно да ги използваш. Защото всеки избира вариация на себе си, която да ползва в живота, а всеки миг следва да бъде приет за това, което е – и да бъде изживян.

Очакваме те!

 

Изпратете запитване

    Ние изграждаме общности